Bröddarpsholms Hunddagis och Hundpensionat

Bröddarpsholms Hunddagis och Hundpensionat ligger i Vellinge kommun, närmare bestämt mellan Arrie och V Ingelstad. Det tar 10 min att köra till Jägersro, 15 min till Svågertorp och 20 min till Södervärn. Det är litet och familjärt och vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna och väl omhändertagna här hos oss.

Här är det väldigt vackert med böljande fält och vilda djur in på knutarna. Här kan du lämna din hund när du arbetar eller när du ska resa bort.
Allt är byggt enligt de nya djurskyddsreglerna som började gälla den 1 maj 2008.

Vi samarbetar med Vellinge kommun när det gäller byggnaden och Länsstyrelsen när det gäller djurskyddet. Allt för att just din hund ska få det allra bästa.

Din hund får bo i en stor ljus box tillsammans med någon lekkamrat. Det kan vistas mellan 2-3 hundar i samma box beroende på hur stora hundarna är.
Det är viktigt att din hund inte är aggressiv mot andra hundar eller mot människor. Dagishundarna rastas i flock och det är väldigt uppskattat. De får lära sig att umgås med andra hundar och dessutom har de väldigt kul. Vill eller kan inte din hund rastas med de andra hudarna så rastas den själv.

Pensionatshundarna kan också få gå tillsammans med de andra i flocken om ägaren tillåter det samt att hunden passar in i flocken. De pensionatshundar som vistas här en längre tid får även komma ut och bli rastad i koppel under dagen.
Även konvalecenter är välkomna och behöver din hund medicineras under vistelsen så sköter vi det också. Vi har även några få platser till löptikar och kan emot dessa i mån av plats.

Du kan också passa på att få din hund trimmad, klippt och badad när den ändå är här.

Tycker du att mitt dagis/pensionat verkar intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Kom gärna och hälsa på, men glöm inte att boka en tid först. Hundarna har sina rutiner och det är viktigt att de får sitt i första hand.

Hjärtligt välkomna hälsar Anett och hundarna.
0705-605688 eller mail kennelpeachpassions@hotmail.com