Nyheter 2009


Januari
Den 1 oktober 2008 gick en stor dröm i uppfyllelse. Vi flyttade till en fantastiskt fin gård som vi hoppas kommer att uppfylla våra förväntningar i många år framöver.

Jag har drivit mitt hunddagis sedan augusti 2007 i hyrda lokaler. Nu har jag flyttat hem min verksamhet till gården. Vi har byggt ett helt nytt hundhus från grunden och har kunnat påverka allt själva. Nu när jag arbetar på hemmaplan så kan jag även ta emot pensionatshundar.

Allt är byggt enligt de nya djurskyddsreglerna som började gälla den 1 maj 2008.

Vi samarbetar med Vellinge kommun när det gäller byggnaden och Länsstyrelsen när det gäller djurskyddet. Allt för att just din hund ska få det allra bästa.

Läs mer om mitt hunddagis och hundpensionat här.

Vi har fått en ny familjemedlem som heter Ebba. Ett stort TACK till Madlen Steen, Bibetis kennel och hennes kompis Jojo, för att ni åkte och hämtade Ebba när jag och min familj flyttade.


Nyheter 2008

Maj
Winstons och Tussis valpar är födda. Den 19 april födde Tussi 4 fina små valpar. 2 tikar och 2 hanar. Valparna och Tussi mår bara bra. Se foton på dom här.


Nyheter 2007

30 oktober
Äntligen har jag fått lite tid över till min hemsida. Mitt liv har varit väldigt omtumlande i år och all tid har gått åt till hundar hundar och åter hundar. Jag och hundarna har varit med i en TV-produktion för SVT, Hundkoll i våras, vilket var både spännande och intressant. Jag har haft en kull valpar efter det. Jag har slutat min anställning sedan många år på ett läkemedelsföretag och kastat mig in i, för mig, ett okänt äventyr, jag har nämligen tagit över ett hunddagis. Nu består mitt liv av hundar både professionellt och på fritiden, härligt....Jag trivs helt fantastiskt!

Nåja, lite tid har det gått till familjen också. Dennis och hans flickvän Louise har köpt en jättefin etagelägenhet i Malmö och de flyttade in där i mitten på augusti, vi är jätteglada för deras skull. Vad jag tycker är mindre kul är att Robin flyttat till Kina, det är lååångt dit... men han kommer hem i mitten på januari igen och vi är ju jätteglada för hans skull också. Det är fantastiskt att få möjligheten att läsa Kinesiska på plats, vi önskar honom lycka till!

Jag och mina valpköpare har varit på en del utställningar också i både Sverige och Danmark med fina resultat. Jag kommer att uppdatera med resultat senare!

Kennel Peach Passion's fyller ju 10 år i år och det skulle vi fira nu i höst, men då allt har rullat på så fort har jag inte möjlighet att få in en träff i höst. Snälla ni, ha tålamod! Jag lovar att vi ska fira det till våren när det blir lite varmare och jag kommit in i normala gängor igen.

10 maj
Cindy väntar valpar, se mer under valpar.
Winston har hjärta UA efter två års ålder och är nu färdig för avel till lämpliga tikar.

28 mars
Hipp Hipp Hurra!!! Den 24 mars 2007 blev Bella, Peach Passion's Bellatrix Dansk Champion i Aarslev under domare Jan Törnblom, Sverige.
Tusen tack för att du hade så höga tankar om min lilla tjej :o) och ett stort grattis till hennes ägare Grethe Jensen, Amazing Cavaliers i Danmark. Bella är min första egenuppfödda champion och jag är superstolt....


Peach Passion's Bellatrix "Bella"

25 februari
Matildas valpar föddes den 31 januari och det blev två fina trefärgade valpar, en tik och en hane. Se mer på deras fotosida här!

Kennel Peach Passion's firar 10-årsjubileum i år 2007! Det kommer vi att fira ordentligt under hösten med en stor träff tillsammans med Cockrar, Cavalierer och alla tvåbenta vänner, mer info kommer under våren.

2007-01-04
Jag söker fodervärd till en vuxen tik. Ring 040-46 97 59 för mer info!
Valpar väntas under våren 2007! Läs mer här.

En liten summering av 2006!
Nu är 2006 också tillända och det har varit ett fint år för oss.

En Championtitel till har vi fått och det är Magic Charm's Simply the Best, Casper som står för den. Han blev BIR och fick CERT och CACIB i Ronneby den 13 augusti 2006 under domare Bengt-Åke Bogren och kunde därmed lägga till även SUCH till sina meriter, det var en helt fantastisk känsla och jag är jätteglad att få ha förmånen att äga denna fina lille hund :o).
Hans dotter, Peach Passion's Bellatrix, Bella som bor i Danmark har även hon gjort ett bra jobb i ringarna tillsammans med sin ägare Grethe Jensen, Amazing Cavalier's, två CERT har hon lyckats få vid endast sjutton månaders ålder.

Zolohouse Lyric, Winston har också varit duktig, han lyckades få sitt första CERT vid endast 11 månaders ålder. Han blev BIM och fick CERT under domare Gert Christensen den 1 april 2006 i Hedensted, Danmark och han har förutom det fått flertalet CK och Bästa-hane placeringar under året.

Jag vill härmed passa på att tacka ALLA mina valpköpare för ett fint år! Alla ni som kämpat på ute i utställningsringarna, på agilitybanorna, på lydnadsplanen eller ni som "bara" skämmer bort era små sötnosar med soffliggande och härliga promenader, det är vi tillsammans som gör Kennel Peach Passion's möjligt. Jag önskar er alla ett riktigt fint 2007!

Många varma hälsningar
Anett

Nyheter 2006, 2005, 2004, 2003 & 2002