Nyheter 2005

~ Summering av 2005 ~

År 2005 har passerat och 2006 har just börjat, vad kommande år har att ge kan vi bara sia om, men att 2005 har varit ett bra år för oss är helt klart.

Peach Passion's är ju bara en liten kennel och det är inte mitt huvudsyfte att jaga poäng, men jag kan med stolthet blicka tillbaka på Julias och Caspers valpkull som gjort bra ifrån sig i ringarna under året, endast som valpar, men ändå... Vi har lyckats samla på oss fyra CERT under året, tre av dem står Casper för och det fjärde Cindy och att Casper blev utställningschampion i Danmark under året gör mig oerhört stolt och jag blir alldeles varm när jag tänker tillbaka på det.
Caspers ena lilla dotter, Peach Passion's Bellatrix, har gjort ifrån sig väldigt bra i utställningsringen under 2005, bästa valp 4 gånger av 5 möjliga, även en Bästa Grupp-4 har hon plockat hem. På Cavalierspecialen i Landskrona så stod Caspers och Julias valpar för att Peach Passion's fick priset för bästa avels-och uppfödargrupp valpar.
Lille Winston har även han gjort bra ifrån sig i ringen, han plockade hem BIR-rosetten på Malmö valp 2005 och det är vi stolta över. Gå gärna in på hundarnas egna sidor för att se alla resultat under året.

Nu ser vi med spänning fram emot nya utmaningar och mål under 2006 och jag vill även passa på att tacka alla mina underbara valpköpare som åkt runt på utställningar, hjärtkollat sina Cavalierer eller på annat sätt "bara" ser till att dom har det bra och blir bortskämda, det är vi tillsammans som gör Peach Passion's möjligt.

Många varma hälsningar
Anett


Bästa Avels-och Uppfödargrupp valpar Cavalierspecialen i Landskrona 2005

2005-12-28: Milou 6 år och 6 mån, Casper 3 år och 4 mån och Cindy 4 år och 8 mån, har varit på hjärtundersökning idag, alla tre var UA :o)

2005-12-19: Matilda har kollat ögon och knän idag, allt var UA.


Våra två nytillskott på kenneln,
Peach Passion's Cassiopeia "Tussi" och Zolohouse Lyric "Winston".
Titta in på deras respektive sidor för mer info.

Juni:
Snart kommer vår efterlängtade lille tricolourhane Winston hem till oss.
 

Maj:
Vi gratulerar Peach Passion's Tropicana, Skorpan och hennes familj till en fin 4:de placering i valpklassen i Hässleholm den 14 maj.
Matilda var också med på utställningen, men placerade sig inte denna gången.

April:
20 april: Julias och Caspers valpar är födda. Se sju små underverk här.

Mars:
Den 27 mars blev Casper BH-2 och fick Cert på utställningen i Naestved under domare Marta Heine, Tyskland.
 

Februari:
Julia är parad med Casper. Förhoppningsvis har vi valpar i slutet av av april.

Den 13 februari blev Casper pappa till tre härliga valpar på Kennel Mailunds i Danmark, se Cocco, Chili och Casper här.

Januari:
Casper ska bli pappa. Om allt går som det ska så finns det valpar i mitten på februari hos Kennel Mailund's i Danmark. Kika gärna in på deras sida här.

Vi har fått tillökning i hundfamiljen, träffa Julia på hennes sida här.

Nyheter  2007, 2006, 2005, 2004, 2003 & 2002