Anett Larsson
Bröddarpsholms Gård
Bröddarpsvägen 114
235 94 Vellinge
 Tel/Fax: +46 40 46 97 59, Mobil: +46 705 605688 
E-Mail: kennelpeachpassions@hotmail.com

Jag som har kennel Peach Passion's heter Anett och bor tillsammans med min man Peter på Bröddarpsholms Gård som ligger strax utanför Vellinge. Vi har två barn tillsammans, Dennis, som arbetar som kock och Robin, som är Civilingenjör inom kommunikations- och informationsteknik med Kinesisk inriktning. Kenneln blev inregistrerad 1997, men intresset för hundar och djur överhuvudtaget har funnits hela livet.

När jag var liten fick jag hålla till godo med hamstrar och andra smådjur, drömmen om en egen hund blev verklighet först när jag flyttade hemifrån. Då köpte jag en liten Cavaliertik, som hette Sibelle, av Karin Nere'n i Bålsta. Sibelle blev min följeslagare i tio år. När hon gått bort fick jag en Goldentik på foder, Nerings Beatrice. Jag fick förmånen att ha henne hemma när hon skulle valpa och då föddes också intresset för avel och uppfödning. Från den kullen fick jag behålla Nerings Dexter, som jag utbildade till bevakningshund inom försvaret.

Eftersom jag ville ha en mindre hund att jobba med kom även Cockern in i mitt liv, en robust allroundhund som hänger med på allt, men som får plats i soffan när dagen börjar närma sig sitt slut. Trots att cockern kommit in i mitt liv var det ändå något som saknades, en hund som för alltid har en given plats i hjärtat, Cavalieren. En gång Cavalier, alltid Cavalier.

Idag bedriver jag bara uppfödning av Cavalierer eftersom Cockern blev alldeles för tidskrävande för att passa mitt liv och jag är av den uppfattningen att en Cocker ska jobba för att må bra och lägger man sedan till all tid för pälsvård så förstod jag att det bara fanns plats för en Cocker i kenneln. Då blir det inte så lätt att bedriva en kontinuerlig uppfödning, därför har jag valt att satsa på Cavalieren som är en betydligt mindre krävande ras.

Jag har inte fler hundar än jag hinner med och hundarna bor tillsammans med oss och inte i hundgårdar. Mitt mål är att föda upp friska, glada och rastypiska hundar som ska glädja sina ägare i många år som kompis och sällskapshund. Jag försöker bistå mina valpköpare med råd och dåd så gott jag kan både före och efter valpköpet.
Jag driver även Bröddarpsholms Gård AB som är inriktat på catering och festverksamhet. Kika gärna in på vår sida här.
2010 blev jag ambassadör för kvinnligt företagande, utsedd av regeringen och Tillväxtverket. Jag håller föreläsningar i företagande för den som är intresserad. Alla är varmt välkomna med förfrågningar, kvinnor som män, skolor, föreningar, privata företag mm mm. Min föreläsning handlar om att våga och ta steget till ett helt nytt liv även om man inte har en gedigen och lång utbildning. Det ska vara lätt att känna igen sig i min berättelse och jag vill förmedla att alla kan oavsett förutsättningar.

Vill du veta mer om kenneln och mina hundar är du välkommen att maila eller ringa.

Med vänlig hälsning
Anett