Pälsvård

Det är viktigt att sköta om pälsen på sin hund ovsett ras,  även om den inte är tänkt att ha till utställning. Det är ett utmärkt tillfälle att få en liten mysstund tillsammans med sin hund och dessutom upptäcker du om hunden har fått något litet småsår eller något annat som behöver pysslas om lite extra.  Passa på att klippa klorna och få öronen rengjorda samtidigt.

Det är också viktigt att vänja hunden vid att stå på ett bord redan som liten valp. Ta upp hunden och bara kela utan några som helst krav, vänj hunden vid att det är mysigt att koppla av uppe på trimbordet. Jag lovar, de älskar det efter ett tag. Mina hundar står på rad och vill bli kammade och få klorna klippta. Tycker du ändå att det kan vara bökigt att kamma, trimma, bada och klippa klorna själv så har jag efter en tids paus börjat att ta emot hundar för trim, klipp och bad igen.

Jag tar emot de flesta raser för vardagstrim/klipp, Engelsk Cocker Spaniel, Springer Spaniel och Golden Retriever  även för utställningstrimning.  Vill du ha din hund friserad eller badad är du välkommen att boka en tid.

Anett Larsson, Peach Passion's Hundvård
040-46 97 59 eller 0705-605688


En av mina kunder, Matilda, Jorstorparens Afrodite, i utställningskostym.
Ägare: Eva Kerschner